Δημήτρης Πέκος

 Ο Δημήτρης γεννήθηκε στο Σουχούμι Αμπχαζίας Γεωργίας. Μετά από την παρακολούθηση 3ετούς προγράμματος σε δραματική σχολή, που περιελάμβανε υποκριτική, φωνητική και χορό αποφάσισε πως ο χορός είναι η τέχνη που τον εκφράζει καλύτερα. Έκτοτε, παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου,σύγχρονου, Afro και Funk Jazz, Modern Dance Theatre, Musical, Oriental και Tribal Fusion belly danceΤαυτόχρονα, παρακολούθησε σεμινάρια με πολλούς διάσημους δάσκαλους χορού όπως : Dina(Egypt), Mohamed Kazafy(Egypt), Randa Kamel(Egypt) , Prince Kayammer(Greece), Elena Eleftheriou(Greece), Paola Blanton(Brasil), Said El Amir(Germany), Mardi Love(USA), Kami Liddle(USA), Ashley Lopez (USA), Samantha Emanuel(United Kingdom), Kira Lebedeva(Ukraine).

Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει συμμετοχές ως χορευτής και ηθοποιός σε πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα και διδασκαλία σε σχολές χορού.

‘Eχει λάβει μέρος στο «2ο, 3ο και 4ο Oriental Passion Festival» ως guest dancer και στο 5ο ως δάσκαλος. ‘Εχει χορέψει σε συναυλίες και videoclips διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Καραφώτης, οι C-Real, οι Vegas, οι Μaster Tempo και άλλοι.Κατά τη φοίτησή του στην κρατική επαγγελματική σχολή χορού,επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην οπερέτα «Εύθυμη Χήρα» που χορογράφησε ο Φωκάς Ευαγγελινός, διδάσκοντας παράλληλα χορό και κινησιολογία σε ηθοποιούς σε θέατρα και σχολές χορού στην Αθήνα . Το 2013, χόρεψε στο φεστιβάλ «1001 Νights» στη Θεσσαλονίκη, κέρδισε την 4η θέση στο «Tribal Festival in Hannover» στη Γερμανία και έγινε επίσημα χορευτής και δάσκαλος στο «TribalAthens fest» όπου έλαβε μέρος και το 2014 και 2015. Τέλος, φέτος, έχει συμμετάσχει ως πρωταγωνιστής και χορογράφος στην παραγωγή «A Lovestory At The Moulin Rouge The Dancing Revolution» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και ως χορευτής, δάσκαλος και κριτής στο «Habibi Tsiggana» στην Αθήνα και στο «Oriental Delight International Bellydance Festival Cyprus».

Γνωστός για την ενέργεια του στη σκηνή ο Δημήτρης σήμερα, είναι ένας από τους πιο δυναμικούς χορευτές και χορογράφους,καθώς και προπονητής της αγωνιστικής ομάδας σύγχρονου Νηρηίδες και των αγωνιστικών ομάδων oriental Harem και Floriciental.