Ερμιόνη Τάκα

Η Ερμιόνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/12/1990. Από τα 7 της χρόνια  ασχολήθηκε με το κλασικό χορό και τον αθλητισμό. Για εννέα χρόνια αποτέλεσε πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική μετέπειτα  όμως τη κέρδισε ο χορός. Κλασικό, σύγχρονο, τζαζ και αργότερα hip-hop είναι τα είδη που κυρίως έχει καλλιεργήσει και αγαπά.

Το 2012  καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο hhi Greece και το ίδιο καλοκαίρι εκπροσωπεί τη χώρα με την ομάδα της V-vibes στο world hhi. Το 2014 ως μια Drama Queen πια κερδίζει το hhi Greece και εκπροσωπεί για δεύτερη φορά τη χώρα  στη παγκόσμιο hhi. To 2015 κατακτούν με τις Drama Queens τη δεύτερη θέση στο hhi. Παράλληλα  με όλα αυτά το 2014 και το 2015 κατακτά με τα megacrew της Prodancers Studio τη πρώτη θέση και το 2016 τη δεύτερη στον ίδιο διαγωνισμό!!

Το 2016  αποτέλεσε  κύριο μέλος της παράγωγης της Prodancers studio, χορογράφος και χορεύτρια στη παράσταση “A moulin rouge love story-dancing revolution “που το κοινό τίμησε με όμορφες κριτικές γεμίζοντας το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για δυο συνεχόμενες ημέρες.Έχει συμμετέχει σε battles και σε πολλά shows και παραστάσεις  στη πόλη μας!! Διδάσκει hip-hop,street jazz, σύγχρονο και τζαζ.