Γιώτα Τσικούρα

Η Γιώτα Τσικούρα, γεννήθηκε το 1996 στην Θεσσαλονίκη και είναι φοιτήτρια στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ. Είναι απόφοιτος του επαγγελματικού Ηip-Ηop προγράμματος της ProDancers, το οποίο παρακολούθησε από το 2014-2016, ενώ ασχολούταν ερασιτεχνικά με τη διδασκαλία χορού από το 2013, και συγκεκριμένα με το είδος της K-pop (Korean pop), το οποίο αποτελεί πλέον ειδικότητά της.

Ξεκίνησε τα πρώτα επίσημα μαθήματα χορού K-pop στην Ελλάδα, τα οποία διδάσκει αποκλειστικά στην ProDancers, ενώ διδάσκει και Hip-Hop σε άλλες σχολές χορού της Θεσσαλονίκης. Η Γιώτα είναι δημιουργός και αρχηγός της ομάδας χορού SPIRITS, που εξειδικεύεται στα K-pop covers (τα οποία ανεβάζουν τακτά στο YouTube). Με την ομάδα της έχει συμμετάσχει 3 φορές στον μεγαλύτερο παγκόσμιο K-pop διαγωνισμό, το K-pop World Festival, δύο από τις οποίες έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στους τελικούς της Ελλάδας.

Έχουν επίσης εμφανιστεί σε διάφορες διοργανώσεις της Κορεάτικης Πρεσβείας στην Ελλάδα και είναι γνωστές για τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους.