Δώρα Τερζάκη

Δώρα Τερζάκη

Η Δώρα Τερζάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989, φοίτησε στο Τμήμα Επιστημών Της Προσχολικής Αγωγής και Του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ), της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Αποφοίτησε το 2015 από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών «Παιδικό βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σπούδασε χορό σε σχολές χορού στην Ρόδο και στην Θεσσαλονίκη και το 2016 αποφοίτησε από το Επαγγελματικό τμήμα Hip Hop της Prodancerstudio , ταυτόχρονα τον ίδιο χρόνο αδειοδοτήθηκε ως official Ζumba Ιnstructor καθώς και Zumba
Kids and Kids Junior Instructor.

Εργάζεται ως προϊσταμένη νηπιαγωγός στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό «The Joy School». Διδάσκει σε σχολές χορού και γυμναστήρια σε όλη την Θεσσαλονίκη. Έχει δημιουργήσει δική της αγωνιστική ομάδα και είναι δημιουργός και παραγωγός διάφορων Video Projects.

Η Δώρα είναι μέλος της ομάδας «The House of Drama», που νίκησε στο τηλεοπτικό σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» τον Δεκέμβριο 2017. Συμμετείχε στην επαγγελματική παράσταση «Introspection», 25 Μαιου 2018 στην οποία χορογράφησε και
παρουσίασε δικό της σόου, ακόμη συμμετείχε στην επαγγελματική παράσταση «Drama Capsule», καθώς και σε πολλά Video Project, Shows και Events (από το 2014 έως σήμερα).

Ήταν μέλος αγωνιστικών και καλλιτεχνικών ομάδων όπως «The Lipstick Company, Claire’s Cult, The Coven και Holly Chic crew» , συμμετείχε στο Hip Hop Interational και στο TDF καθώς και Show, events και Video Project.

Κατάκτησε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό χορού στις 16 Φεβρουαρίου 2018 από τις σχολές «Prodancers Studio» και «Full Out» στην κατηγορία Commercial Dance.

Από το 2014 και μετά παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διάσημους καλλιτέχνες όπως: Jojo Gomez, Kaea Pearce, Galen Hooks, Jake Kodish, Aliya Janell, Scott Forsyth, Brian Puspos, Mec Giasar, Camillo Lauricella, Nika Kljun, Rudi Smit, KK Harris, Josh Williams, Bobby Newberry, Ian Eastwood, Brian Friedman, Bam Martin, Yanis Mashall, Miguel Zarate, Kyle Hanagami, Rob Rich, Tucker Barkley κ.α.