Ντίνος Φραγκούλης

Ντίνος Φραγκούλης

Ο Κωνσταντίνος Φραγκούλης γεννήθηκε στις Σέρρες το 1996, φοιτεί στο τμήμα των
Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΑΠΘ και από 12 χρονών ασχολείται με τον χορό. Ξεκίνησε να χορεύει στις Σέρρες στην Σχολή Χορού Ιρένα Αναστασία Μπρέγκου. Από την στιγμή που ξεκίνησε να χορεύει μέχρι και σήμερα ασχολείται με τα street styles.

Στην ηλικία των 15 γνώρισε την salsa, cuban style, και έκτοτε μαγεύτηκε. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα street styleσ από διάφορους χορογράφους όπως τον Άρη Μοσχούδη, Γιώργο Τσαφκόπουλο, Χριστοδούλη Χατζημωυσή κ.α. σε σχολές στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη . Όσον αφορά τα cuban styles τα πρώτα βήματα τα έκανε με τον Αλέξανδρο Ατσακάνη στις Σέρρες και έπειτα συνέχισε να μαθαίνει δίπλα στον Maestro Eloy Corales παράλληλα με τις σπουδές του.

Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια καταξιωμένων χορογράφων σε διάφορα
event και festival σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο παρελθόν υπήρξε μέλος διαφόρων ομάδων, αγωνιστικών και μη, street αλλά και
cuban style. Πλέον είναι περήφανο μέλος της ομάδας Angry Feminists και ασχολείται
με video projects και shows(χοροθέατρο,jazz,cuban kai street) αλλά και με το αγωνιστικό κομμάτι τόσο στα street όσο και στα cuban styles. Έχει διακρίσεις στον χώρο του street με διάφορες ομάδες στο παρελθόν ανάμεσα σε αυτές crews και megacrews. Επιπλέον, έχει διακρίσεις στον χώρο της salsa μαζί με την ντάμα του Χρύσα Κωστίκη αλλά και με ομάδες που ειδικεύονται στην Rueda de Casino.
Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα στην σχολή μας, όπου και διδάσκει το
μάθημα Mixed Emotions(street) και Salsa αρχαρίων(Cuban).