Χρήστος Μυλωνάς

Ο Χρήστος, διατηρεί το προσωπικό του τμήμα σε συνεργασία με τη σχολή μας από πέρσι, και θα μπορείτε και φέτος να τον βρείτε στη σχολή από το Σεπτέμβρη τις Κυριακές, για το theatrical jazz project του αλλά και ένα καινούριο μάθημα που ετοιμάζει!

Λίγα λόγια για τον Χρήστο :
Ο Χρήστος Μυλωνάς, ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία στην ηλικία των 18 ετών.

Παράλληλα με τις σπουδές του στο οικονομικό τμήμα του ΑΠΘ παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου με τον Αχ. Ψαλτόπουλο και μαθήματα χορού διπλά στη Simone Martins. ‘Έχει πάρει μέρος σε παραπάνω από 13 θεατρικές παραστάσεις , πήρε μέρος σε ταινία μικρού μήκους και συμμετείχε σε παραπάνω από 20 παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου με την ιδιότητα άλλοτε του χορευτή και άλλοτε χορογράφου. Επίσης έχει συμβάλλει ενεργά στην οργάνωσης παραγωγής σε κάποιες από αυτές.

Το τελευταίο χρόνο αφιέρωσε αποκλειστικά το χρόνο του στη διδασκαλία χορού στη σχολή χορού του prodancers και ειδικά στη theatrical jazz, ένα είδος που αποτελεί συνδυασμός jazz χορού και θεάτρου. Φέτος θα επιχειρήσει και τον συνδυασμό άλλων ειδών χορού πάντα σε αρμονικό ‘’πάντρεμα’’ με το θέατρο και με βάση αυτό που γνωρίζει καλύτερα που δεν είναι άλλο από τις jazz χορευτικές φιγούρες.